Дейности

По случай тържественото отбелязване на 2015 като година на светлината и организиране на изложба посветена на това събитие, учениците от „Включващо обучение“ участваха в нея със свои творби.

С голямо желание ученици от проект „Включващо обучение“ се включиха в изработването на пано, с което да участваме в Седми национален конкурс за мартеници „Пижо и Пенда“ – За изработка на най-дълга, най-оригинална мартеница, пано и обемна кукла – На Детски образователен център „Дай, бабо, огънче” – гр. Перник, Читалище „П. К. Яворов” 1926 г. – с. Мещица; общ. Перник

Денис Светлинов , Найден Антонов и Алекс Венциславов от „Включващо обучение“ участваха с творби в подготовката на изложба в Румъния по трансграничният проект „Стъпка по стъпка за повишаване на културата на хората за чиста околна среда в трансграничния регион Силистра – Кълъраш“, в който участва нашето училище. Направихме от отпадни кутии рамки за картини, които украсихме с остатъците от цветни моливчета и нарисувахме картини от Добруджа – нашата обща земя.

С удоволствие се включихме в „Работилницата на Св. Валентин“ и изработихме украса за фоайето на нашето училище. Закачливите сърчица ще ни напомнят, че и католическият празник може да бъде уважен заради обичта и любовта, които носи на всички хора.